Skriv til en dating profil

Skriv til en dating profil

Får du nogen respons? Mange gør den fejl når de skriver til en dating profil, at de sender et intetsigende standard brev som virker meget upersonligt, et eksempel:
”Hej, du ser sød ud – skriv tilbage til mig, hvis du har lyst så kan vi skrive sammen”.

Ofte ses at dating profiler som afsender denne type beskeder, ikke engang har brugt tid på at oploade et foto og udfyldt deres engen dating profil. Det kan siges med få ord: UDFYLD din egen dating profil - før du kontakter andre medlemmer.

Når du skriver til en dating profil så gør det så personligt som mulig, dit brev skal helst adskille sig fra de andres.

Brug tid og lad være med at være doven når du skriver til en dating profil. Tit har man en tendens til at gøre, hvad der er hurtigst.

Kopiere sin lille tekst og sende til så mange som muligt. Her skydes med spred hagl på en overfladisk og intetsigende måde.

Prøv at tænk på de profiler som du skriver til, opfat dem som værende et selvstændige individer. Fang det mest unikke i dating profilens indhold og respondér på dette. Ikke det som du og profilen har tilfælles eller det som du interesserer dig mest for - men det der gør lige den profil til noget helt særligt.

Forsøg på at udskille dig fra mængden. Gør dit brev let, flirtende, sjovt og ikke mindst interessant. Undgå negativitet, vær positiv og smilende i dit ordbrug.


Det letteste er selvfølgelig at skrive det som disse eksempler viser:

”Hej, jeg har lige set din profil” – ok, ja det ved profilen jo nok godt.

”Jeg synes du ser godt ud” – ja, det ved profilen nok også godt.

”Jeg ville rigtig gerne ha du skriver tilbage til mig” – ja, det ved profilen godt.

Hvorfor så skrive noget som helst af dette, når profilen i forvejen godt ved det hele - drop det. Skriv hellere noget som han/hun ikke forventer. Brug tid på formuleringen af dine henvendelser, gør dem så interessante at personen, som du skriver til bliver så nysgerrig at han/hun absolut må vide mere om dig.

Tænk på dig selv som et produkt der skal sælges, din dating profil er en annonce som skal skabe interesse. De breve du sender til andre dating profiler skulle gerne forstærke interessen for din dating profil, så modtager(e) absolut må vide mere om dig og skabe den første kontakt.

Prøv at vende billede inden du sender dit brev, betragt brevet som et du har modtaget fra en anden bruger - kan du læse noget om personen ud fra de skrevne ord? Er din interesse / nysgerrighed berørt? Finder du nogen som helst grund til at svare på dette brev, så er chancen for at modtager har det på samme måde - stor.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!