Klar til dating det er usundt at være single

Klar til dating det er usundt at være single

De helbredsmæssige fordele ved at være gift eller i fast parforhold er så store, at single mænd har større risiko end rygere for at dø. Det viser en britisk undersøgelse.

Videnskaben har fundet ud af, at gifte mænd og kvinder har det meget bedre end singlerne. Det er først og fremmest på grund af den sociale støtte, de får fra deres ægtefælle, og måske på grund af den ofte værre livsstil, singler fører. Ægtefæller holder øje med hinandens helbred og velbefindende.

Forskerne ved universitetet i England, der står bag undersøgelsen, peger på forskellen mellem single og gifte mænd. Singlerne har 9 procent større sandsynlighed for at stille træskoene, hvis man ser isoleret på den syvårige periode. Tager man alkohol, tobak og lignende forværrende faktorer med i regnskabet, har de gifte mænd stadig 6,1 procent større chance for at overleve.

Præcis hvad, der gør udslaget, kan forskerne ikke sige noget om.

Undersøgelsen tog udgangspunkt i de sammenlignelige risici over en syvårs periode, og eksperterne vil gerne advare mod faren ved livsvarigt forbrug af tobak. En mand, der ryger hele livet har kun 50 procent chance for, ikke at dø før tid. Hvor vidt faren ved at være single hele livet bare tilnærmelsesvis strejfer den samme grad af risiko, er højst usandsynligt.
 

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!