Hvad er en god dating profil

Hvad er en god dating profil

Uanset hvor du skriver en dating profil, bør du tænke dig godt om, hvis du vil have held med at finde den eneste ene:

"Sød, (k)ærlig fyr på 22 somre søger pige" er alt for kedeligt og almindeligt.

Vær personlig og unik, når du skriver din dating profil

Før du går i gang med at skrive din dating profil, er det en rigtig god idé at gennemlæse de andres dating profiler på nydate.dk. På den måde kan du se, hvad du er oppe imod og hvordan konkurrencen er, og i hvilket sprog dating profilerne generelt er skrevet.

Undgå almindeligheder i din dating profil:

Hvis du vil skrive en spændende dating profil, skal du for en hver pris undgå almindeligheder, som mange skriver, fordi de ikke tænker sig om: "Hej, jeg er en frisk og sød pige, der søger en rar mand at gå på date med." Denne tekst kunne omskrives til: "Jeg er en kærlig smilende pige med røde kinder, som søger prinsen på den hvide hest og som vil overøse mig med kærlighed."

Du må gerne provokere eller overdrive lidt, for at få folks opmærksomhed. Så længe du ikke lyver.

Ord som går igen i tusindvis af dating profiler, og som ikke siger særlig meget om personen: Lækker, sjov, gå på mod, skør, fræk.

Ideer til din dating profil:

Som en tommelfingerregel til din dating profil kan du følge dette råd "show it, don’t tell it." Det vil sige, du skal vise, hvor fræk eller sjov du er, i stedet for bare at konstatere det tørt. På den måde danner brugerne selv billede af, dig som person, du er både fræk og sjov.

Du har begrænset plads til din dating tekst, så derfor bør du altid lave en lille kladde først. Der skal naturligvis være plads til de mest grundlæggende oplysninger, såsom en beskrivelse af dig og hvad du søger og så videre.

I en god dating profil er det dine personlige og helt unikke træk, der bør komme frem i teksten. En Potentiel dating partnere skal kunne danne deres eget indtryk af, at her er en person, som passer rigtig godt til deres ønske.

Men hvordan får du så de unikke egenskaber og interesser frem i dating profilen?
Oplys om dine interesser og synspunkter, uden at afsløre for meget. Der skal være noget at snakke om når i mødes!. Du har garanteret oplevet ting i dit liv som kan interessere andre, måske løbetræner du eller har kæledyr – har et spænende arbejde etc.

Du skal holde din dating profil i et let og muntert sprog som kan fange læserens interesse, man kan sige at dit profil foto og teksten er dit salgsbudskab. Tænk på en reklame som skal fange forbrugerens interesse når du skriver din dating profil. Hold dig fra alt negativ omtale af tidligere forhold og alt hvad der har med sygdom at gøre.

Opret en gratis dating profil på nydate.dk – velkommen.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!