Dating online flirt til en date

Dating online - flirt til en date

I har flirtet sammen online i et stykke tid på en dating side. I har sendt flere hundrede mails til hinanden og tilbragt mange timer på chatten. Han virker som en helt fantastisk fyr. Men piger pas på! Den perfekte dating online flirt kan være en ganske anden i virkelighedens verden. Her er et par simple regler, du kan følge for at skåne dig selv. Du kender ham ikke, ham manden fra dating siden, måske har du set et billede af ham, men du aner ikke hvordan han lyder, hvordan han lugter eller hvordan han opfører sig. Det kan være, at har han svært ved at formulere sig, når I først mødes ansigt til ansigt.

Ring først:

Aftal at ringe sammen før I mødes. Gerne flere gange, men gør det kort, for I skulle jo gerne have noget tilbage at snakke om, hvis I endelig mødes. Husk altid telefon-stadiet mellem dating online og den første date. Også selv om han virker helt fredelig. I telefonen lærer du ham endnu bedre at kende og jeres kommende date bliver lidt nemmere, når I på forhånd har vænnet jer til hinandens stemmer.

Spil sikker:

På jeres første date bør I mødes et offentligt sted. Hvis han har rent mel i posen, har han ikke noget imod det. En café eller en restaurant om eftermiddagen eller tidligt på aftenen er fint. Så længe der er mennesker omkring jer hele tiden, skal det nok gå. Undgå picnics i øde områder. Foreslår han et sted, du ikke kender, kan du altid vende om, hvis du på forhånd kan se, at det ikke virker sikkert.

Begynd i det små:

Planlæg aldrig jeres første date til at vare for længe. En time eller to er rigeligt, alt efter, hvilken aktivitet I vælger. Viser det sig, at I ikke kan udstå hinanden i virkeligheden, bliver det hurtigt træls, hvis I skal være sammen hele dagen. Hold jer fra dybe og alt for seriøse diskussioner. Hold i stedet tonen munter.

Imponér ham:

Du bør være på vagt og hele tiden have din egen sikkerhed for øje, men du skal stadigvæk gøre et godt indtryk på ham. Hvis han nu er den helt rigtige, ville det være en stor skam, hvis du skræmte ham væk. Ingen bryder sig om at være sammen med personer, der er kronisk skeptiske eller som hele tiden stiller kritiske og forhørende spørgsmål. Smil og vær glad og vis det menneske frem, du er.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!