Dating og det at komme videre med livet

Dating og det at komme videre med livet

Måske vidste du, det ville ske - måske ikke. Du mødte din drømme mand på en dating side og nu har han droppet dig, og mens han garanteret føjter rundt med en eller anden tøs, sidder du tilbage med blanke øjne og ligner et stort spørgsmålstegn. Her er en overlevelsesguide til den første tid efter bruddet.

Bortset fra at støve rundt i pyjamas og tilbringe lidt kvalitetstid med en liter flødeis i sofaen, hvad kan du så gøre? Fjern bjerget af tårevædede papir og hold dig til tre simple trin: Tag vare på dig selv. Giv dig tid til at sørge. Kom videre.

De første 48 timer er de værste. Giv dig selv en lang, lang aften, hvor du hulker trøstesløst, æder junk food og ser alt i tv fra romantiske tårepersere til karatefilm. Sørg for at smide en komedie ind i programmet. Smil og latter er guld værd i de første par døgn.

Hvis du helst vil være alene, så er du det. Men hvis du hellere vil have venner og veninder til at trøste dig, så inviter dem endelig over. Gør hvad du vil, men ring for alt i verden ikke til din eks. Send ham heller ikke e-mails eller mød ham på nogen måde. Ryk telefonstikket ud om nødvendigt. Tving dig gradvist til at tænke på, at forholdet er forbi som dødt og begravet.

Efter den første uges tid trænger du til et bad. Ikke kun af hygiejniske årsager, men også fordi det symboliserer en ny start. Fjern alle billeder af din ekskæreste og alle de ting, der minder dig om ham. Brænd billederne, hvis du føler for det, eller prop det hele ned i en papkasse og gem den af vejen bagerst i skabet.

Lav nu en liste over alle de ting han gjorde eller ikke gjorde i jeres forhold, som du blev irriteret over. Lav derefter en liste over alle dine egne positive egenskaber. Undgå stadig telefonsamtaler og møder med ham. Vend tilbage til dit eget liv, så godt som du formår. Lav aftaler med dine venner og forsøg at have det så sjovt som muligt. Fokuser på dit eget velbefindende og dine drømme.

Uge efter uge bliver du stærkere, mere selvstændig og klar til at komme videre med dit liv. Naturligvis kan du få enkelte tilbagefald med tårer i øjnene, men uanset hvad du gør, så ring ikke til ham!

Når du føler dig klar så opret en gratis dating profil på nydate.dk, og kom videre med dit liv.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!