Dating med hunden i snor

Dating med hunden i snor

Mange enlige anskaffer sig en hund for selskabets skyld, men der er også dem, som er mere udspekulerede, og bruger hunden til dating, de scorer og finder en date via deres hund.

Hvem kan dog stå for sådan en sød, lille hundehvalp med brune øjne og alt for store ører? Både små og store hunde giver, om ikke score garanti, så i hvert fald næsten altid pote, når der skal skabes kontakt. Dating kontakt med hund virker bedst for mænd, da kvinder med hund nemt kan komme til at virke enten alt for selvsikre eller alt for utilnærmelige.

Fælles interesse:
Man kan mødes mange forskellige steder. I parken, på fortovet, uden for supermarkedet, ved bageren osv. Alle de steder, hvor man tager sin hund med. Det er altid nemmere at skabe den indledende kontakt, når man kan tale om køteren. Det gælder for begge parter, også selvom hun ikke er overdrevet vild med hunde.

Når du viser, at du generelt er god mod dyr og tager vare på din hund, kan hun ikke undgå at synes, du er et godt menneske.

Racer:
Det kræver naturligvis at Rollo ser pæn, sund og velplejet ud. Ikke med sløjfer og parfume, men sund og naturlig med blank pels. Det kan heller ikke nytte noget, hvis din hund gør af alle fremmede, knurrer og får fråde om munden, så snart man nærmer sig. Kvinder kan af uransagelige årsager ikke særlig godt lide hundesavl, så glem alt om kamphunde, der oversvømmer fortovet, bare de tænker på en kiks.

Særligt egnede hunderacer inkluderer blandt andet foxterrier, beagle, golden retriever, labrador, old english sheepdog og forskellige spanieler. Men hvalpe af alle racer er generelt gode til at tiltrække pigerne.

Hunderacer med ry som aggressive dyr, såsom dobermann, schæfer og rottweiler, duer desværre ikke til formålet, selvom de kan være nok så fredelige.

Det kan naturligvis ikke anbefales at anskaffe sig en hund, hvis man ikke skal bruge den til andet, end at score med. Det er uforsvarligt. En hund er et stort ansvar og kræver meget opmærksom hele dagen, hver dag. Men så kan man måske låne / passe en hund i stedet for

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!