Dating for singler som er overvægtige

Dating for singler som er overvægtige.

Dating sider og fora bugner af henvendelser fra overvægtige, der blandt andet er kede af, at de ikke kan finde en kæreste, fordi de er for tykke. Man kan ikke blive ved med at sige, de bare skal vente, til den rette kommer forbi. Men hvad skal man så svare?

Først og fremmest kan man bladre gennem et vilkårligt ugeblad eller dating side og finde mindst lige så mange artikler om overvægtige, der har fundet lykken, som der er indlæg. Det er et kæmpe boost for selvtilliden at se, hvordan badevægten slet ikke behøver at spille en rolle i ægte kærlighed. Derudover er bladene selvfølgelig fyldt med slanketips og -opskrifter, men det er en anden snak.

Man kan også vende blikket ud i verden omkring sig. Både i nærmiljøet og resten af universet. Her er der masser af mennesker, der garanteret er endnu mere overvægtige, og som er gift og har børn og i det hele taget lever et lykkeligt liv. Det kan være naboen, arbejdskolleger, venner og bekendte.

De evige råd:
Selvom det i sig selv kan være træls og fysisk hårdt at være overvægtig, er svarene næsten altid de samme: Tro på dig selv. Elsk dig selv. Uanset hvad vægten siger, så har man bedst chance for at score, hvis man har tilstrækkelig selvtillid.

Lev på de små sejre i hverdagen. Hvis slankekurene ikke virker, så må man forsøge bare at holde vægten, og i stedet for koncentrere sig om andre ting. Ting, der løfter humøret og involverer andre mennesker. Det er meget vigtigt at komme ud af røret og møde folk. Så kan man være nok så tyk.

Gør en indsats for at slå den tanke ud af hovedet, der hedder: "Slank er lig med glad". Det er nemlig noget forbandet vrøvl. Man bliver kun glad, når man er tilfreds med sig selv, og det kan man blive på mange måder.

Bare fordi man er overvægtig, kan man sagtens gøre noget ud af sit udseende. Lad være med at sidde der i sofaen og ligne udskidt æblegrød. Det er de færreste mennesker, der tænder på en leverpostejsfarvet facade, så snak med en frisør og eventuelt en stylist, der kan give uvurderlige råd om farver og stil. Det er det hele værd. Man bliver så glad for sig selv efter sådan en tur, og det smitter af på omgivelserne og de potentielle kærester.

Bryd den onde cirkel af dårlige oplevelser. Lyt til dig selv og styrk den indre velvære lidt af gangen. Lad være med at blive slået ud af kiksede dates og afslag. Det oplever alle, uanset vægt. Giv selvtilliden et spark i måsen på den ene eller den anden måde - alle tricks gælder, og så er der masser af mænd og piger som tænder på dating profiler med sul på kroppen.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!