Begrib mandens kemi inden du opretter en dating profil

Begrib mandens kemi inden du opretter en dating profil.

Hvad er der med mænd og sport? Hvorfor ænser de ikke opvasken eller vasketøjskurven? Hvad tænker mænd dog på? Det en den slags spørgsmål, der oftest plager frustrerede kvinder. Forsker peger på de kemiske svar.

En filosof og forfatter i Los Angeles mener ikke, at svaret ligger i hverken dovenskab, mandschauvinisme eller langsom opfattelse, men derimod i de basale forskelle på mænd og kvinders hjerner.
Kultur og opdragelse spiller en rolle, men biologien betyder meget mere, end hidtil antaget.

Kemi for viderekomne:
I dag er MRI- og PET-skanninger så avancerede, at man ved at kigge på billederne for eksempel kan afgøre, i hvor stor grad et menneske er forelsket. Det gør man ved at måle aktiviteten i følelsescenteret cingulate gyrus.

Den mandlige hjerne udskiller mindre af det knyttende kemikalie oxytocin og mindre af det afslappende serotonin, end den kvindelige hjerne. Så når kvinder foretrækker en følelsesmæssig samtale, for at stresse af om aftenen, vil de fleste udkørte mandehjerner hellere tømme hovedet for følelser og ved at se ligegyldig sport eller andet på tv.
Hun spotter straks en nullermand, så snart den er 2 mm stor. Hans hjerne får færre detaljerede input end kvindens. Derfor registrerer han ikke støvet eller nullermændene, før de er 3-4 centimeter i diameter.
 
"Jeg beder folk om at kaste et blik på PET-skanningerne, kigge på forskellene og se om ikke det pludselig giver mening," udtaler forfatteren.
Hvis det giver mening, kan det potentielt få meget stor betydning for de generationer af frigjorte kvinder, som er opdraget til, at det er mændene, der skal tilpasse sig kvindernes adfærd.

Ifølge forfatteren kan manden lære nye ting og ændre opførsel, men han vil aldrig kunne indfri alle kvindens forventninger, så dette kan gøre dating kompliceret, det bliver altså ikke nemmere i fremtiden at finde den rette partner.

Dating på nydate er gratis
Velkommen til gratis dating på nydate.dk

Mangler du en kæreste - en ledsager for livet, nye venner – så prøv vores gratis datingside. Dating på nydate er for dem som søger, at lave ensomhed om til tosomhed - alle er velkommen også dig. Bemærk, hos nydate er det ikke kun gratis at oprette en dating profil, men også at bruge den!


Opret en gratis dating profil nu!